100% compleet
ZONNEDELEN

€60.000

geïnvesteerd

1.599 zonnepanelen in Loosbroek van Zonnedak Gijsbers

Project voltooid
131 ZonneDelers

Zonnedak Gijsbers

vr 08 Mei 2020

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Gijsbers_partners

Alle ZonneDelen zijn verkocht

Zonnedak Gijsbers gaat gebouwd worden!


Dank aan alle ZonneDelers in het project, vanaf zomer 2020 wek je zelf zonnestroom op van dit dak.

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

Willie en Marjan Gijsbers zijn al jaren een pionier in de agrarische sector. Zij runnen een innovatieve varkenshouderij. Zo wordt het voer in de nieuwe moderne stallen bijvoorbeeld verstrekt door een voersysteem dat per individueel dier doseert. Hierdoor krijgt ieder dier precies wat zij nodig heeft en wordt de optimale dierverzorging bereikt. Dit komt tegoeden aan het dier, het milieu en de ondernemer, waarbij ruimte is om te investeren in verduurzaming.

De ondernemers houden zich bezig met deze continue ontwikkeling door middel van de laatste sectorinformatie en de betrokkenheid in hun omgeving. Zo is de ondernemer voorzitter van de lokale agrarische belangenbehartiging en voorzitter van een mestverwerking coöperatie opgericht door een groep lokale veehouders. In deze mestverwerking coöperatie wordt, naast verantwoorde verwerking van de mest tot hoogwaardige meststoffen en schoon water, ook groene stroom opgewekt voor 6000 huishoudens.

Met het Zonnedak Gijsbers, zetten Willie en Marjan Gijsbers de volgende stap naar een verantwoorde bedrijfsvoering welke bijdraagt aan de regionale en nationale energiestrategie.

Door particulieren investeringen mogelijk te maken, krijgt iedereen de kans om te profiteren van zonne-energie, dus ook huishoudens die zelf geen geschikt dak hebben voor zonnepanelen. Zo kan iedereen bijdragen aan een groenere toekomst!

PV-INSTALLATIE

Het volledige PV-systeem bestaat uit 1599 zonnepanelen en zal een vermogen van ongeveer 528 kWp hebben. Het systeem kan daarmee jaarlijks meer dan 505.847 kWh opwekken. Zo gaan ongeveer 168 huishoudens over op groene stroom.

overview projectpage Gijsbers.png

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 9 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel 5,0% per jaar
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Via slimme meter opbrengst vergelijken met eigen verbruik
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
engie logo vierkant-2.png
Energieleverancier ENGIE is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om naar hen over te stappen. Als klant van ENGIE is het rendement op je ZonneDeel hoger.
Overstappen naar ENGIE? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in dit zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie staat onder het kopje 'documentatie'.

Willie Gijsbers  profielfoto.jpg